NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI
05.06.2018

Audi Preverjeno Plus

Audi Preverjeno :plus - odlična rabljena vozila. Audi Preverjeno :plus so atraktivna rabljena vozila, tovarniška službena vozila in malo rabljena vozila. Podrobno preverjena in zato v izvrstnem stanju.
Audi Preverjeno Plus Porsche Verovškova in Ptujska cesta

Zakaj Audi Preverjeno :plus?
Pri Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta vam ponujamo v sklopu blagovne znamke  Audi Preverjeno :plus zelo atraktivna rabljena vozila, tovarniška službena vozila in malo rabljena vozila. Naše obljube in prednosti Audi Preverjeno :plus ponudbe za stranko najdete v letaku.

Hitre povezave do altualne zaloge:

Prednosti Audi Preverjeno :plus

Pregled 110 točk :plus
Za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus se opravi temeljit pregled 110 točk na vozilu. Preverijo se številne funkcije vozila in po potrebi popravijo z Originalnimi deli Audi. Pregled osebno potrdi mojster za motorna vozila in vam izroči potrdilo v obliki certifikata. 

Jamstvo :plus
Pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus zagotavlja dvanajstmesečno jamstvo. Za številna službena in testna vozila Audi prejmete brezplačno do triletno dodatno jamstvo Audi. Več informacij je na voljo pri pooblaščenih partnerjih za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus.

Nadomestno vozilo :plus
Če morate svoje vozilo peljati v servisno delavnico ali le na servisni pregled, vam pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko ponudi cenovno ugodno nadomestno vozilo.

Financiranje :plus
Pooblaščeni partnerji za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam preko Porsche Finance Group Slovenija lahko ponudijo individualne finančne storitve. Mednje spadajo po meri zasnovane ponudbe financiranja z nizkimi mesečnimi obroki in prilagodljivostjo ob preteku pogodbe.

Avtomobilsko zavarovanje :plus
Pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam z zavarovanjem Porsche Zavarovalno zastopništvo lahko ponudi številne možnosti, s pomočjo katerih boste vedno polno zavarovani.

Testna vožnja :plus
Če želite izvedeti, katero vozilo vam najbolj odgovarja, vam pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko omogoči testno vožnjo z želenim vozilom.

Odkup rabljenega vozila :plus
Če se odločite za rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus, vam odkupimo Vaše dosedanje vozilo. Mojster za motorna vozila bo preveril stanje vozila in ponudil ustrezno tržno ceno za odkup.

Zamenjava :plus
Če s svojo izbiro iz katerega koli razloga ne boste zadovoljni, lahko rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus v sedmih delovnih dneh po sklenitvi kupoprodajne pogodbe zamenjate za enakovredno vozilo. O pogojih se pozanimajte pri pooblaščenem partnerju Audi Preverjeno :plus.

Za več informacij in ponudbi Audi Preverjeno :plus nas lahko kontaktirate v naših poslovalnicah:

Porsche Verovškova
Porsche Verovškova, Porsche Inter Auto d.o.o.
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
tel: (+386) 1 53 03 600
E-mail: porsche.verovskova@porsche.si

Porsche Ptujska
Porsche Ptujska cesta, Porsche Inter Auto d.o.o.
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor
tel: (+386) 2 45 02 660
E-mail: info.ptujskacesta@porsche.si