chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Na vas čaka široka izbira rabljenih in novih vozil Audi Q2 v Mariboru
14.09.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Na vas čaka široka izbira rabljenih in novih vozil Audi Q2 v Mariboru

Pristen značaj

Audi Q2

Audi Q2

Z izrazito geometrijskim oblikovalskim slogom Audi Q2 že na prvi pogled razkriva moč svojih mišic. S širokimi pleči in ostrimi linijami ga kar razganja od energije in samozavesti. Strešna linija in nizki stekleni del karoserije spominjata na coupé in ustvarjata vtis, da avtomobil leži nizko pri cesti. Še posebej markantni so klinasto oblikovani žarometi, visoko umeščena mreža hladilnika z enodelnim okvirom in velike odprtine za dovod zraka.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Kompaktni zadek zaokrožata dolg usmernik zraka na robu strehe in difuzor z videzom ščitnika za podvozje. V zadku se skriva velik prtljažnik z obilico prostora za športno opremo ali večje nakupe. Pokrov prtljažnika je po želji opremljen s funkcijo električnega odpiranja in zapiranja. Zelo praktična je tudi odprtina v zadnjem sedežnem naslonjalu, ki olajšuje prevoz smuči in drugih daljših predmetov.

 

Preveri zalogo vozil Audi Q2 pri Porsche Ptujska Cesta:

 

 
 
 

Oblika vozila sledi funkciji – tudi na armaturni plošči. Sedežni položaj voznika v modelu Q2 je športno nizek kot pri Audijevih limuzinah, dobra preglednost iz vozila pa je v značilnem slogu SUV vozil, medtem ko je sama zasnova upravljanja vozila zelo logična. Na področju povezljivosti in multimedijskih sistemov se Audi Q2 lahko pohvali s tehnologijami iz višjega avtomobilskega razreda. Voznik lahko z opcijsko površino na dotik lista po preglednem meniju, medtem pa lahko potniki preko integrirane dostopne točke za WLAN s pametnim telefonom, tablico ipd. brskajo po internetu in si z njega pretakajo izbrane vsebine.

 

Vozna dinamika in učinkovitost se v vozilu Audi Q2 ne izključujeta. S kratkima previsoma in 20-centimetrskim odmikom od tal se Q2 brez težav povzpne tudi po strmini. Potrebno vlečno silo in ustrezen oprijem zagotavlja stalni štirikolesni pogon, ki je pri najzmogljivejšem dizelskem in bencinskem motorju vključen v serijsko opremo. Ob pogonska motorja sta lahko kombinirana tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Menjalnik z dvojno sklopko bliskovito preklaplja prestave in zagotavlja neprekinjen užitek v vožnji. Kdor pa raje sam poprime za prestavno ročico, se bo razveselil kompaktnega in precizno delujočega ročnega menjalnika.

 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Audi Q2 Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

 

Denis
Rojs

Prodajni svetovalec Audi
Mobilna številka:
Faks:

Peter
Sernc

Prodajni svetovalec Audi
Mobilna številka: +386 51 288 527
Faks:

Boštjan
Tuš

Vodja prodaje Audi
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.