IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
15.09.2018

Na vas čaka široka izbira rabljenih in novih vozil Audi Q3 v Mariboru

Zasnovan na novih zahtevah
Audi Q3

Audi Q3

Že vse od uvedbe jeseni 2011 je modelska serija Q3 prava zgodba o Audijevem uspehu. In prav ta odličnost in uspeh omogočata, da tudi ta Audijev serijski model postaja vedno boljši. Audi Q3 je prestižni SUV kompaktnih dimenzij. Kot pravi Audi na vseh področjih tehnike postavlja merila – s karoserijo, pogonskimi sklopi, podvozjem ter visokorazvitimi asistenčnimi in multimedijskimi sistemi. Posledično je Audi Q3 lahko vsestranski spremljevalec za vsakodnevne potrebe – pravi urbani tip avtomobila.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Že sam dizajn novega Q3 je tipičen za znamko Audi – linije modela Q3 so edinstvene za vozilo te vrste in so vizualen odraz njegovega športnega značaja. Obliko poudarjajo markantne luči, zelo plosko zadnje steklo pa priča o športnosti Audija Q3. Zaradi doslednega upoštevanja načel lahke gradnje tehta Audi Q3 v osnovni izvedbi še manj kot 1500 kg. Pokrov motornega prostora in pokrov prtljažnika, ki zaobjema zadek in v katerega so integrirane zadnje luči, sta izdelana iz aluminija; za togo in varno potniško celico je uporabljenega veliko jekla ultravisoke trdnosti.


Preveri zalogo Audi Q3 pri Porsche Maribor:

 

 
 

Na vseh petih sedežih nudi Audi Q3 veliko prostora. Popolna ergonomija in suverena kakovost izdelave potrjujeta prestižni sloves tega modela. Če podrete deljivo naslonjalo zadnjih sedežev, se prostornina prtljažnika Audija Q3, ki sicer znaša 460 litrov, poveča na kar 1.365 litrov. Številne domiselne opcije dodatno poudarjajo vsestranskost in enostavno uporabo tega praktičnega in elegantnega SUV modela. Mednje spadajo prtljažni paket, odprtina za prevoz daljših predmetov in električni pokrov prtljažnika. Strešne letve in izvlečni prtljažni rolo so na voljo serijsko.

 

Podvozje Audija Q3 združuje dinamične krmilne lastnosti in suvereno varnost, številni izpopolnjeni detajli pa zagotavljajo še večje udobje. Sistem Audi drive select vozniku omogoča, da nastavitve tehničnih komponent prilagodi svojim osebnim željam, npr. nastavitev opcijskih prilagodljivih blažilnikov. Platišča so na voljo v 16- do 20-palčnih izvedbah, nastavitev podvozja pa omogoča odlično kotalno udobje. Opcijsko je na voljo tudi asistenca za nadzorovani spust.

 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Audi Q3 Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Denis
Rojs

Prodajni svetovalec Audi
Mobilna številka:
Faks:

Peter
Sernc

Prodajni svetovalec Audi

Boštjan
Tuš

Vodja prodaje Audi
Mobilna številka:
Faks: