chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. CUPRA salon v Mariboru odprl vrata!
31.07.2023
Aktualno v avtohiši

CUPRA salon v Mariboru odprl vrata!

Popolnoma nov prodajni salon znamk CUPRA in SEAT v Mariboru na Ptujski cesti je pomembna novost za vse ljubitelje avtomobilov v središču Maribora in vsej štajerski regiji.

cupra novi salon

Obiščite salon CUPRA v Mariboru!
Znamka CUPRA je sedaj že na voljo v središču Maribora. Na lokaciji Porsche Ptujska cesta poleg obstoječega Audi salona je sedaj zgrajen moderen salon CUPRA. Modeli znamke CUPRA navdušujejo s svojo vrhunsko tehnologijo in dinamičnim dizajnom. Vsi aktualni modeli CUPRA so v salonu že na voljo za ogled!


CUPRA - kateri modeli so že v salonu?

Lepo vabljeni v nov salon CUPRA pri Porsche Ptujska cesta ter se prepustite vrhunski izkušnji znamke CUPRA! Čaka vas tudi posebna otvoritvena ponudba!

  • Pokličite za vse dodatne informacije: 041 392 204


CUPRA Formentor - že od 29.987 €*
CUPRA Formentor je najbolj priljubljen model znamke CUPRA. Formentor je neprekosljiv športni terenec SUV. *Cena velja izključno za vozila na zalogi (omejena posebna ponudba) in financiranjem. Sestavite si svojega: CUPRA Formentor konfigurator


CUPRA Leon - že od 27.992 €*
CUPRA Leon je vrhunski športni model, poln emocij z vsakodnevno uporabnostjo. V ponudbi tudi kot CUPRA Leon Sportstourer! *Cena velja s financiranjem. Sestavite si svojega: CUPRA Leon konfigurator

CUPRA Born - že od 41.909 €*
CUPRA Born je popolnoma električen model znamke CUPRA z neustavljivim impulzom. *Cena velja s financiranjem, možnost pridobitve Eko sklad subvencije -4.500 €*. Sestavite si svojega: CUPRA Born konfigurator

Image

CUPRA Maribor - najmodernejši salon
Popolnoma nov prodajni salon znamk CUPRA in SEAT v Mariboru na Ptujski cesti je pomembna novost za vse ljubitelje avtomobilov v središču Maribora in vsej štajerski regiji. Obe znamki sta namreč znani po svoji izjemni dinamičnosti in športnosti, zato je njihova prisotnost v Mariboru izjemno razburljiva. Znamka CUPRA je mlada znamka, ki se je uveljavila kot sinonim za športnost, strast in ekskluzivnost. Avtomobili navdušujejo s svojo vrhunsko tehnologijo in dinamičnim dizajnom. Modeli CUPRA, kot so Leon, Born, Formentor in Ateca, so zdaj že na voljo pri Porsche Ptujska cesta.

Odprtje prodajnega salona znamk CUPRA in SEAT v Mariboru prinaša številne prednosti vsem strankam. Poleg raznovrstne ponudbe vozil bodo stranke imele dostop do celovite storitve, vključno s prodajo vozil, servisom, vzdrževanjem, finančnimi storitvami in testnimi vožnjami. Izkušeno osebje omogoča strankam, da bodo lahko celovito doživele znamki CUPRA in SEAT. To je odlična priložnost za ljubitelje avtomobilov, da odkrijejo špansko strast do vožnje ter se prepustijo vrhunski izkušnji vožnje s stilom in zmogljivostjo.


CUPRA Formentor - najbolj priljubljen!
V novem salonu znamke CUPRA v Mariboru je en model hitro pridobil veliko priljubljenost med strankami - to je CUPRA Formentor. Vrhunski športni terenec je postal prava zvezda med ljubitelji avtomobilov zaradi svoje kombinacije zmogljivosti, sloga in napredne tehnologije – vse prednosti novega CUPRA Formentorja lahko stranke doživijo v novem salonu CUPRA pri Porsche Ptujska cesta.

Image

Hkrati nov prodajni salon v Mariboru ne bo ponujal samo vozil znamke CUPRA, temveč tudi vozila znamke SEAT. SEAT je že dolgo znan po svoji zanesljivosti, udobju in sodobnem dizajnu. Modeli, kot so Leon, Ibiza, Arona in Ateca, so prav tako že na voljo v Mariboru pri Porsche Ptujska cesta in bodo zadovoljili tiste, ki iščejo sodobna, dinamična, praktična in dostopna vozila.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.