VEC O DOPOLNILNI OPREMI
05.05.2021

DOPOLNILNA OPREMA AUDI

DOPOLNILNA OPREMA AUDI: Izberite originalno dopolnilno opremo Audi in tako poskrbite za najsodobnejši dizajn in najvišjo kvaliteto.
Strešni nosilci Audi

Dopolnilna oprema Audi: če želite poudariti svoj lastni slog istočasno pa ste dovzetni za novosti, se odločite za dopolnilno opremo Audi. Dopolnilna oprema Audi pomeni nov izziv in navdih, ki vas vsakič znova navduši. Originalna dopolnilna oprema Audi namreč močno prispeva k vašemu individualnemu načinu življenja, saj vam nudi funkcionalne rešitve, ki lajšajo in bogatijo vaše življenje. Povrh vsega pa originalno dopolnilno opremo zaznamuje najvišja kvaliteta in najsodobnejši dizajn.

KONTAKT : Za več informacij nas lahko vedno kontaktirate na telefon: 01 58 25 344 ali pa nam pišete na e-mail: shop@porscheinterauto.net.

Originalni tepihi Audi

  • Gumi tepihi Audi
  • Tekstilni tepihi Audi

Originalni tepihi za avto Audi so najboljša in osnovna zaščita notranjosti vozila. Originalni tepihi so lahko tako gumijasti tepihi za avto ali pa tekstilni tepihi za avto. Zahvaljujoč se talni zaščiti, lahko tudi vi svoje vozilo primerno zaščitite pred vsako umazanijo! Prednosti originalnih tepihov Audi so popolno prileganje avtomobilu, saj so narejeni točno po vašemu modelu vozila. Poleg tega so izjemno kakovostni, saj so narejeni iz vrhunskih materialov, kar posledično pomeni dolgo obstojnost ter odličen oprijem. Za povrh vsega, pa vam zagotavljajo še dober izgled in povsem preprosto vzdrževanje. Poskrbite za svojega jeklenega vozička in si priskrbite ORIGINALNI TEKSTILNI TEPIH Audi A3, Audi A4, Audi A6…! (1)

Strešni nosilci Audi – dodatni prostor za dodatno udobje

Ker prihajajo sončni dnevi, je vedno več priložnosti za izlete v naravo. Slovenci pa smo še posebej znani, da poleg družine in prijateljev na oddih zelo radi odpeljemo tudi ogromno dodatnih športnih pripomočkov: koles, surf desk, smuči… Zato so strešni nosilci Audi nujna dodatna oprema, saj nam močno povečajo transportne kapacitete. Pomladi in poleti tako prosti čas izredno radi preživljamo aktivno v naravi ravno s kolesom, zato je varen in zanesljiv transport koles z originalnimi nosilci za kolesa Audi na želeno lokacijo še kako pomemben.

Nosilci za kolo Audi

Kolo pa lahko prevažate tudi pri prtljažniku, kar je zadnje čase vedno bolj pogosto, sploh v primeru električnih koles, ki so toliko težja. Prednost nosilcev nameščenih na prtljažnik je še to, da je aerodinamični upor vozila manjši. Prednosti je tudi to, da avto lažje zapelje čez kakšne predore, v nižje garažne hiše, saj se višina vozila ne poveča. Potrebno pa je paziti, da ostanejo zadnje luči ter registrska tablica vidni.

Nasveti za vožnjo s prtljažniki na zadku vozila:

  • voznik se mora zavedati, da je pregled iz vozila nazaj nekoliko oviran
  • tovor ne sme segati več kot 40 centimetrov od bočnega roba vozila
  • poskrbeti je treba, da so vidne luči vozila in registrska tablica
  • koles pred vožnjo ne prekrivajte s ponjavami, ker le-te še povečajo upor vetra
  • pazite na obremenitev vlečne kljuke in celotnega vozila
  • po določenem času vožnje preverite, če se ni razrahljala pritrditev prtljažnika
  • vozilo je precej težje na zadnjem delu, kar mora voznik upoštevati pri zaviranju ali v ovinkih

Preverite še SERVIS AUDI MARIBOR!

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Porsche Ptujska cesta