VARNOST
30.09.2020

KAKO RAVNATI OB NESREČI?

Kadar doživite nezgodo, je pomembno, da pravilno ravnate, predvsem pa vedno poskrbite za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev.
Asistenčni center Porsche Slovenija

Asistenčni center Porsche Slovenije je z vami vedno, kadar ga potrebujete in vam olajša neprijetno izkušnjo in grenak priokus, ki ga seboj pusti nezgoda na cesti. Za lažji tok misli v času nezgode je tukaj za vas kratek vodič postopkov, ki se jih držite v primeru nesreče.

1. Poskrbite za svojo varnost in za varnost ostalih udeležencev nesreče

Zavarujte kraj nesreče, pomagajte udeležencem ter če je potrebno, pokličite reševalce in policijo. Začnite izpolnjevati Evropsko poročilo, ki ga boste mogli predložiti zavarovalnici za odškodninski zahtevek.

2. Pokličite pomoč na cesti

V primeru okvare ali nesreče na cesti je asistenca najboljša izbira za hitro popravilo vozila na mestu v primeru manjše poškodbe, ali pa za odvoz vozila na pooblaščeni servis.

3. Cenitev škode na vozilu

Kot pogodbeno cenilno mesto za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche Versicherungs AG podružnico v Sloveniji lahko na enem mestu pri Porsche Inter Auto uredite prijavo škode, cenitev škode in popravilo vašega vozila. Poleg popravila pa lahko v poslovalnici uredite tudi celotno dokumentacijo za odškodninski zahtevek, ki ga nato že v poslovalnici oddate skupaj s cenilcem škode na vašo zavarovalnico.

Preberite si še nekaj uporabnih strani z informacijami kako ravnati v primeru prometne nesreče:

PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR
Pokličite nas in vam takoj rezerviramo termin:

  • PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370,
    PORSCHE VEROVŠKOVA: 01 530 36 10,
    PORSCHE MARIBOR: 02 654 03 27,
    PORSCHE PTUJSKA CESTA: 02 450 26 79,
    PORSCHE KOPER: 05 611 65 66.