chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Novi Audi A3 Sportback v odlični ponudbi!
23.04.2023
Novosti znamke Audi

Novi Audi A3 Sportback v odlični ponudbi!

Audi A3 Sportback v odlični ponudbi z vključeno vrhunsko opremo in akcijskim financiranjem AUDI BON.

audi a3

Audi A3 v odlični vrhunski ponudbi
Audi Slovenija - novi Audi A3 Sportback je eden izmed najbolj priljubljenih in najbolj zaželjenih modelov Audi pri Porsche Inter Auto v zadnjih letih. Sedaj si ga lahko v odlični akcijski ponudbi izberete tudi vi! Nekaj vozil imamo že na zalogi, seveda pa ga lahko sestavite po svojih željah! Naj vas očara napredni design in inovativne tehnologije, v povezavi z bogato serijsko opremo in izjemno varčnim in dovršenim bencinskim motorjem. Navedene cene veljajo ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja**, le še do 31.5.2023 oziroma do preklica akcije - v navedenih cenah je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje!*


Audi A3 - izjemna ponudba z AUDI BON 2023*


Naročite vozilo po vaših željah!

Audi A3 v akciji je relativno hitro dobavljiv (ima kratek dobavni rok) in se naroči povsem po želji in zahtevah stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...).


Audi A3 konfigurator

Image

Novi Audi A3 - že od 26.170 €*
Audi A3 30 TFSI (110 KM) vključena serijska oprema: 16” aluminijasta platišča, Bluetooth vmesnik, opozorilo za zapuščanje voznega pasu, radio Audi MMI Touch, LED žarometi, 3-kraki športni usnjen volan, Audi drive select, zunanji vzvratni ogledali, električno nastavljiva in ogrevana, senzor za osvetljenost in dež, tempomat, dnevne luči, klimatska naprava, digitalni radijski sprejemnik, digitalni merilniki Audi.


Inovativne tehnologije - Audi A3 Sportback
V izrazito moderni notranjosti vas bo navdušil velik barvni zaslon Audi MMI touch z visokim sijajem in armaturno ploščo, ki je osredotočena na voznika za splošno športno vzdušje. Vse funkcije MMI-zaslona je na dotik mogoče preprosto upravljati tudi med vožnjo. Prav zagotovo smo prepričani, da vas bo izjemno varčen bencinski motor 1.0 TFSI z močjo 81 kW in 110 KM presenetil z dinamičnostjo in z izjemno nizko porabo goriva na vseh brezskrbnih poteh.


Že vključena bogata serijska oprema
Vsekakor je oprema vrhunska. Vključeni so Audi LED žarometi za odlično osvetlitev v vseh pogojih, Audi drive select za izbiro voznega profila, Bluetooth vmesnik, Audi MMI touch radio, aluminijasta platišča, opozorila za zapuščanje voznega pasu, Audi connect tehnologije, usnjen večfunkcijski športni volan in še veliko več. Bogata serijska oprema z dodatnimi akcijskimi paketi vas bo s tehnološko dovršenostjo, izjemno vozno dinamiko naravnost navdušila.•  LED sprednja žarometa
•  zadnje LED luči
•  paket Komfort (naslon za roke, ogrevani sedeži, parkirni senzorji)
•  športni usnjeni sedeži in volan
•  kamera za vzvratno vožnjo
•  brezžično polnjenje naprav
•  avtomatska klimatska naprava (2 conska)
•  vrhunski zvočni sistem Audi


Audi financiranje
V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in 2.000 €*, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za novi Audi Q3 ali Audi Q3 Sportback in si zagotovite dinamično vožnjo. Audi Q3 vas bo navdušil z svojo vsestranskostjo, ki vam bo olajšala vsakdan. (1).

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.