chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Novi Audi e-tron 2019 - začetek prodaje!
02.04.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Novi Audi e-tron 2019 - začetek prodaje!

Novi Audi e-tron - na voljo pri Porsche Inter AutoAudi e-tron je prvi izključno električno gnani serijski model znamke s štirimi krogi. Proizvodnja Audija e-tron poteka v CO2 nevtralni tovarni v Bruslju. Prvi slovenski kupci bodo vozila predvidoma lahko prevzeli v prvi polovici leta 2019.

audi

Iskanja, povezana z Audi e-tron 2019:

Pri električni SUV znamke Audi bo naprodaj od 83.000 EUR naprej. Nadaljnje informacije o Audiju e-tron lahko najdete na naslovu https://www.audi.si/e-tron/e-tron/ ali pri Audi trgovcih Porsche Inter Auto.

Cena v Sloveniji za modela Audi e-tron:

Audi e-tron 55 quattro, 83.000 €

Audi e-tron 55 quattro advanced, 84.700 €

Več informacij si lahko ogledate tukaj.

Audi e-tron električno vozilo

Audi e-tron naelektri tako v mirovanju kot tudi med vožnjo. Ekspresivni pragovi, loputa polnilne vtičnice in svetlosiv enodelni okvir mreže hladilnika jasno naznanjajo, da ima vozilo visokonapetostni pogon, ki je ključ do svojevrstnega užitka v vožnjo. Dva elektromotorja zagotavljata veliko moč, obenem pa skrbita, da je bilanca CO2 lokalno nevtralna in da je električni SUV med vožnjo domala neslišen. Ključ do odlične vlečne sile in enkratne dinamike je tudi nova generacija pogona quattro: električni štirikolesni pogon. Ta z neprestanim in variabilnim uravnavanjem skrbi za idealno porazdeljevanje pogonskega navora med sprednjo in zadnjo premo, pri čemer do potrebnih prilagoditev prihaja v delčku sekunde.

 

Audi e-tron š​​​​​​portni značaj


Športni značaj in enkratna prečna dinamika sta med drugim rezultat nizko in centralno nameščenega baterijskega sistema. Slednji zagotavlja doseg, ki zadošča tudi za dolge relacije. Pri bistveno več kot 90 odstotkih vseh zaviranj se v Audiju e-tron prek elektromotorjev vrši rekuperacija. V kombinaciji z elektrohidravlično integriranim sistemom za uravnavanje zaviranja lahko tako električni SUV programirano izkorišča svoj celotni rekuperacijski potencial. Pri tem je Audi prvi proizvajalec na svetu, ki je tovrstni sistem vgradil v električno gnani serijski avtomobil. Tudi izpopolnjena aerodinamika močno prispeva k učinkovitosti. Posebnost zasnove sta opcijski virtualni zunanji ogledali – svetovna inovacija v proizvodnji serijskih avtomobilov, ki zmanjšuje zračni upor in obenem digitalizacijo v avtomobilu dviguje na povsem nov nivo.

Preverite več informacij o modelu Audi e-tron

Prostornost in udobje modela Audi e-tron sta enaka kot pri tipičnih Audijevih modelih višjega razreda. Skupaj s kakovostnimi materiali in dovršeno izdelavo poskrbita, da električna mobilnost postane doživetje na najvišji ravni. K temu nedvomno prispeva tudi celovita in zanesljiva ponudba inteligentnih polnilnih možnosti, ki omogočajo preprosto polnjenje tako doma kot tudi na poti.

Pri Porsche Inter Auto vas želimo navdušiti na nove modele znamke Audi. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu novega modela Audi e-tron:
 

Porsche Ptujska cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor
Tel.: 38624502660
E-mail: [email protected]

 

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.