chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q7 2020 že pri Porsche Ptujska cesta!
21.11.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Novi Audi Q7 2020 že pri Porsche Ptujska cesta!

Izjemni model si zagotovite med prvimi pri Porsche Ptujska cesta! Naročila že sprejemamo!

Novi Audi Q7 2020

Novi Audi Q7 2020 že pri nas, sprejemamo NAROČILA!

Audi Q7 2020: kljub temu, da se morda zdi, da Audi Q7 ne potrebuje izboljšav, se je znamka vseeno odločila za prenovo, ki obljublja veliko napredka tako na področju tehnologije, kakor tudi na področju varnosti in motorjev.. Tudi prenovljeni Audi Q7 je na frankfurtskem avtosalonu požel veliko zanimanja! Novi Audi Q7 svojo podobo nazorno nakazuje že z agresivnim sprednjim delom, vendar so vseeno modelu Audi Q7 namenili izjemno moderno notranjost, ki predstavlja kopico najnovejše tehnologije. 

Novi Audi Q7 2019 je še bolj samozavesten

Nov obraz velikega Audi Q7 se ponaša z novo, širšo osemkotno masko motorja, večjimi odprtinami za dovod zraka in preoblikovanima lučema, ki mu podarjata bolj dinamičen videz. Zadnje si je ob doplačilu mogoče omisliti s prilagodljivimi matričnimi laserskimi žarometi, ki iz še tako temne noči naredijo dan. S tem je prenovljeni Q7 namenjen vsem, ki bi si želeli bolj športen videz z dodatki S line, ki med drugim prinaša 20-palčna platišča iz lahke litine, bolj izrazite zaščite podvozja in ohišja zunanjih ogledal iz ogljikovih vlaken ali v bleščeče črni barvi.

Audi Q7 2019 izboljšave na zunanjosti

Zunaj novi Audi Q7 ponuja bolj dinamično oblikovano rešetko z navpičnimi črtami namesto vodoravnih in povsem na novo zasnovane žaromete. Zadaj takoj opazimo prav tako na novo razvite zadnje luči, ki jih povezuje kromirana letvica. To vsekakor doda nekaj elegance že tako oplemenitenemu zadku. Prenovljeni Audi Q7 je tako še mogočnejši: nov dizajn z izrazitimi značilnostmi športnih terencev SUV in s pečatom prestiža, ki jih že poznamo z drugih modelov znamke Audi. Konkretno prenovljeni Audi Q7 izstopa po elementih, značilnih za športne terence, ki so umeščeni v sodoben oblikovalski okvir. 

Popolnoma digitalizirana notranjost Audi Q7 2019

Oblikovalci in inženirji iz Ingolstadta so pri novem modelu Audi Q7 poskrbeli za popolnoma novo notranjost z digitalizirano armaturno ploščo, ki se tako kot pri vseh novejših hišnih modelih pohvali s tremi barvnimi zasloni. Poleg 31,2-centimetrskega (12,3-palčnega) zaslona namesto klasičnih merilnikov pri novem Audi Q7 sta potnikom po novem na voljo še 26,6-centimetrski (10,1-palčni) zaslon na dotik multimedijske naprave, ki s spletno povezavo med drugim omogoča nadgradnje programske opreme in prejemanje informacij o prometu v realnem času, in 22,4-centimetrski (8,8-palčni) zaslon za upravljanje klimatske naprave ter za druge funkcije, kot sta vnašanje ciljev ali iskanje stikov s pisanjem (s prstom) po zaslonu.

Audi Q7 - motorji TDI, TFSI in tudi z hibridnim pogonom

Audi je dinamičnost modela Audi Q7 občutno okrepil. Veliki športni terenec SUV je lahko po želji opremljen z elektromehanskim sistemom za aktivno stabiliziranje nagibanja. Nastavljivi stabilizatorji pri vožnji naravnost zmanjšujejo nihanje karoserije na neravnih cestah.Vsi motorji za Audi Q7 so kombinirani z 8-stopenjskim menjalnikom tiptronic in stalnim štirikolesnim pogonom. Najprej bosta na voljo dva dizelska TDI agregata. Kmalu po uvedbi na trg, septembra, bo sledil bencinski TFSI motor, pozneje tudi blagi priključno-hibridni model. Le-ta deluje z 48-voltno baterijo in omogoča rekuperacijo energije in še veliko več!

Porsche Inter Auto – na voljo smo vam za vse dodatne informacije o novih vozilih Audi!


Audi Porsche Ptujska cesta

  • Ptujska cesta 150, 2000 Maribor
  • Tel.: +386 2 45 02 660
  • E-mail: [email protected]
  • Boštjan Tuš,Tel.: +386 2 45 02 665
  • Denis Rojs,Tel.: +386 2 45 02 661
  • Peter Sernc,Tel.: +386 2 45 02 662

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.