chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Rabljena vozila, električni avtomobili, hišne polnilnice
30.09.2020
NASVETI

Rabljena vozila, električni avtomobili, hišne polnilnice

Rabljena vozila, električni avtomobili, hišne polnilnice - Električni avtomobili bodo igrali ključno vlogo v letu 2020, saj se morajo zdaj končno izkazati kot primerni za množično in vsakodnevno uporabo. Novi električni avtomobili postajajo tudi vse bolj privlačni in cenejši ...

Porsche Slovenija rabljeni avtomobili

RABLJENA VOZILA AKCIJA! V naših podružnicah boste našli vedno ugodne akcijske cene naših vozil iz zaloge - izbirate lahko med več kot 1.400 vozil. Obiščite naše poslovalnice in izberite svoje vozilo! Strankam po želji omogočamo tudi online rezervacijo vozila prek spleta. 

Za vas preverimo vse naslednje sklope rabljenega vozila (naštetih je le nekaj sklopov!): 

  • Notranjost vozila
  • Elektrika
  • Pregled vozila z dvigalom
  • Motorni prostor
  • Zunanjost vozila

PORSCHE SLOVENIJA RABLJENI AVTOMOBILI - in službena vozila podjtja Porsche Inter Auto. Na naši strani boste vedno našli aktualno zalogo najbolje ohranjenih službenih ali testnih vozil obeh družb. Pri nakupu povprašajte za AKCIJSKO FINANCIRANJE, kjer lahko prejmete 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila (ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila). Seveda pa boste celotno ponudbo rabljenih avtomobilov obeh družb našli tudi na strani znamke Dasweltauto. 

ELEKTRIČNI AVTOMOBILI - novo pri nas! Električni avtomobili bodo igrali ključno vlogo v letu 2020, saj se morajo zdaj končno izkazati kot primerni za množično in vsakodnevno uporabo. Novi električni avtomobili postajajo tudi vse bolj privlačni in cenejši. Volkswagen skupina, je že predstavila kar nekaj električnih modelov, ki bodo prišli v naše salone v letu 2020. Novi električni avtomobili, ki prihajajo v naše salone: VW ID.3, Prenovljeni Volkswagen e-Up!, Audi e-tron Sportback, Škoda Citigo e iV, Škoda Vision iV, SEAT Mii, SEAT el-Born, Porsche Taycan, ...

POLNILNA POSTAJA DOMA Predstavljajte si, da zjutraj sedete v svoj električni avtomobil in se polni energije podate na pot. Medtem ko ste vi ponoči počivali, si je namreč moči obnovil tudi vaš avto. Vse, kar potrebujete za to, je omrežni polnilni kabel. Ta omogoča polnjenje na vsaki gospodinjski/šuko električni vtičnici. Enostavneje kot si mislite. Polnilni kabel vstavite v električno vtičnico in polnilni vtič priključite na avtomobil. Ko nato z avtomobilskim ključem zaklenete vozilo, se polnjenje takoj začne. V kolikor imate lastno hišo z garažo ali nadstreškom, je smiselno, da si namestite domačo polnilno postajo, katere uporaba je prav tako enostavna. Energija se seveda dovaja iz hišnega omrežja in zanjo plačate izbranemu dobavitelju električne energije.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.