WELTAUTO NOVICE
16.04.2020

ONLINE REZERVACIJA VOZILA - rezerviraj vozilo na spletu in prevzemi v poslovalnici! NOVO PRI PORSCHE PTUJSKA CESTA!

Preživljanje prostega časa doma je povečalo tudi obisk na naših spletnih straneh. Ker so naše poslovalnice trenutno zaprte, omogočamo vsem strankam, da si prek online rezervacije zagotovijo vozilo iz naše ponudbe po ugodnejši ceni.
Online rezervacija vozila

ONLINE REZERVACIJA VOZILA

Kako poteka akcija?

Rezerviraj svoje sanjsko vozilo na spletu in si ZAGOTOVI AKCIJSKO CENO! Velja za vse online rezervacije izbranih rabljenih vozil na strani www.porscheinterauto.net. Akcija velja za spletne rezervacije opravljene do 30. 04. 2020. 

Prevzem vozila in sklenjena kupoprodajna pogodba morata biti opravljena v poslovalnicah družbe Porsche Inter Auto, najkasneje v roku enega meseca, ko bodo naše poslovalnice ponovno odprte. V kolikor se za izbrano vozilo ne odločite, lahko znesek uporabite za nakup vozila iz naše celotne ponudbe. 

>> ONLINE REZERVACIJA VOZILA - PREGLEJ SEZNAM VOZIL V AKCIJI <<

Kako poteka rezervacija?
Najprej si izberite vaše vozilo nato pa med dvema načinoma plačila rezervacije v višini 500,00 EUR:

Kontakt online rezervacij
Za vse informacije o nakupu in rezervaciji vam je na voljo naš sodelavec ROK FLORJANC, na številki 051 288 557, od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro (lahko tudi na mail rok.florjanc@porsche.si). 

Video predstavitev vozila
Ker so naše poslovalnice zaprte in ker vam testne vožnje ne moremo ponuditi, vam omogočamo možnost VIDEO predstavitve vozila in ONLINE pogovor z našim sodelavcem. Želimo vam čim bolje predstaviti vozilo in odgovoriti v živo na vsa vaša odprta vprašanja. Z vami določimo termin in vas pokličemo nazaj. Možen video klic prek aplikacij Skype, WhatsApp, Viber in Facetime.

ZA 100% VAREN NAKUP PRI PORSCHE INTER AUTO!

SplošnI pogojI spletne rezervacije