chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Nova in rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - Volkswagen Up!
07.10.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Nova in rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - Volkswagen Up!

Vedno v središču dogajanja

Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Obstajajo avtomobili, ki so brezčasni. Ikone svoje vrste, rokodelske in tehnične mojstrovine, umetnine, ki porajajo nove ideje, spodbujajo napredek, včasih pa samo olajšajo in polepšajo vsakdan. Številni izmed teh avtomobilov nosijo Volkswagnov znak. Eden takšnih je tudi simpatični up!, ki ima zadosten potencial, da se dotakne več kot ene generacije. Majhen, pristen, drzen Volkswagen, ki izraža spoštovanje do okolja. Zaznamuje ga inovativna, jasna, intuitivna funkcionalnost. Imenuje se up! – pozitivno ime kot sinonim za gibanje, aktivnost, dinamiko in prihodnost.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Up! je specialist za mesto vožnjo, avto za štiri osebe in vse jezike, za v službo ali na fakulteto, za na plažo ali izlete zunaj mesta. Veliki malček, ki ima več prostora kot ostali avtomobili s podobno dolžino in širino. Njegov motor je vgrajen zadaj. In to spremeni vse: prostor, občutek in obliko. Up! ni avto, ki bi oblikovno hitro zastarel. Zasnovan je premišljeno in izdelan z ljubeznijo. In zato je Up! jasen in močan izraz Volkswagnovega oblikovanja prihodnosti.


Preveri zalogo vozil Volkswagen Up! pri vseh poslovalnicah Porsche Inter Auto:

 

Zadaj vgrajeni motor omogoča povsem novo prostorsko zasnovo. Glede na zunanje mere je notranjost izjemno napredna. Enako velja tudi za prilagodljivost: vse sedeže, z izjemo voznikovega, je možno zložiti in izgraditi. Sedeži so zasnovani kot lahke školjke, ne zavzamejo veliko prostora in jih je možno hitro in preprosto shraniti v enem izmed prtljažnikov – poleg sprednjega prtljažnika je en prtljažnik tudi zadaj.

Up! ima dva osrednja zaslona. 8-colski zaslon pred voznikom posreduje informacije o hitrosti, količini goriva itd., na sredini armaturne plošče, kjer sta zagotovljeni enako dobri preglednost in dosegljivost tako vozniku kot tudi sovozniku, pa 7-colski zaslon kaže, kako bi v prihodnosti lahko izgledali in delovali vmesniki med človekom in strojem. Ta zaslon, ki ima izjemno občutljive senzorje, omogoča upravljanje vseh možnih funkcij – ne odziva pa se le na dotik, temveč tudi na določene gibe rok.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Up! Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Matija
Šulek

Pozicija
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.