chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Popravilo poškodb toče Maribor
10.05.2021
NASVETI

Popravilo poškodb toče Maribor

POPRAVILO TOČE ne bo stresno opravilo, če svoje poškodovano vozilo pripeljete v Porsche Ptujska cesta, saj bodo tam zanj brezhibno poskrbeli, vi pa boste kmalu spet na cesti!

Popravilo poškodb toče

POPRAVILO TOČE MARIBOR: Obiščite nas v poslovalnici Porsche Ptujska cesta, kjer bomo vrhunsko poskrbeli za vaše poškodovano vozilo ŠKODA, AUDI, VOLKSWAGEN ali SEAT. Toča je izjemno nehvaležna padavina, gre se namreč za ledene kroglice do velikosti vse do 60mm, kar pomeni, da lahko posledično povzroči na vaši lastnini, natančneje na avtomobilu pusti veliko škodo. Na karoseriji lahko namreč pusti jamice oziroma udrtine, ki pa so na srečo lahko s pravilnim orodjem popravljive praktično do potankosti.

  • ocenimo škodo na avtomobilu
  • uredimo vse formalnosti namesto vas
  • nudimo vem nadomestno vozilo, če je to v vaših zavarovalnih pogojih
  • popravimo vaše vozilo
  • vozilo vam popravljeno vrnemo v najhitrejšem možnem času
KONTAKT: Ali je vaše vozilo v Mariboru in okolici poškodovala toča in je sedaj polno udrtin od toče? Pokličite naše sodelavce na 02 450 26 79, ki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja o popravilu poškodovanih vozil.

Potrebna dokumentacija za popravilo toče

Vse formalnosti uredimo mi, zato potrebujemo vaše:

  • vozniško dovoljenje,
  • prometno dovoljenje in
  • zavarovalno polico.

Potek popravila toče na avtomobilu

Popravilo toče Maribor je pri Porsche Ptujska cesta izredno učinkovit in zanesljiv postopek, ki ga za vas opravimo mi, saj želimo, da bi bila izkušnja za vas čim manj stresna istočasno pa želimo, da privarčujete veliko časa. Poslikamo poškodovane in uničene dele vozila, nato pa opravimo cenitev le-teh, saj smo uradno cenilno mesto za zavarovalnice Sava, Generali, Allianz, Porsche in Triglav. Naši prijazni strokovnjaki vam svetujejo, kaj narediti glede nastale škode, obenem pa vam z nasveti pomagajo tudi pri odločitvi, ali se splača uveljaviti polico za zavarovanje kaska, saj ob manjših poškodbah uveljavljanje kaska ni najbolj pametna poteza. Po ureditvi vseh formalnosti na našem servisu, vaši zavarovalnici pošljemo zahtevek za popravilo. Nazadnje še brezhibno popravimo vaše vozilo ter vam ga vrnemo v kar najhitrejšem času. Celoten postopek je tako za vas zelo preprost, zato ne odlašajte in se odločite za popravilo škode od toče v Mariboru pri Porsche Ptujska cesta.

Hladno popravilo toče Maribor

  • ne poškoduje laka 
  • ne pušča sledi
  • ohranjanje vrednosti avtomobila

V poslovalnici Porsche Ptujska cesta izvajajo vrhunsko hladno popravilo toče brez lakiranja, gre se torej za postopek, kjer ni potrebe po kleparskih oziroma ličarskih popravilih. To pomeni, da se s posebnimi orodji vrne v prvotno stanje vse luknjice in udrtine, ki jih povzroči toča, brez da bi pri tem kakorkoli poškodovali lak vozila. Hladno popravilo udrtin tako ne poškoduje laka, niti ne pusti sledi oziroma sumov poškodb, na ta način pa vozilo obdrži svojo vrednost, tovarniška barva pa se ne spremeni. Posledično to pomeni, da ne boste imeli nobenih skrbi glede neujemanja lakiranega dela, saj lak v tem primeru ostane isti. Za brezhibno in kvalitetno popravilo pa je nujno potreben profesionalen pristop, zbranost in dolgoletne izkušnje - lastnosti, ki zaznamujejo serviserje pri Porsche Ptujska cesta.

Za popravilo toče na vašem avtomobilu smo prava rešitev

Zadovoljne stranke se vračajo h nam, saj vam prihranimo čas in skrajšamo pot - če škodo prijavite pri Porsche Ptujska Cesta, vam vaše zavarovalnice sploh ni potrebno obiskati. Pri izpolnjevanju zapisnika o prijavi škode vam bodo pomagali naši izkušeni servisni svetovalci. Rešitev je za vas hitra in preprosta, škoda, ki ste jo prijavili, pa bo popravljena kakovostno in hitro. Nudimo vam tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Kako svoj avtomobil zaščititi pred točo v prihodnje?

Najboljša zaščita je seveda to, da avto med neurjem postavite v garažo. Če garažnega prostora nimate, je ustrezna alternativa zaščitna prevleka za avto oziroma zaščitno pokrivalo za avto. Najbolj dolgoročna rešitev pa je brez dvoma investicija v nadstrešek, če je to mogoče. Zaščitna prevleka je sicer izjemno vzdržljiva, fleksibilna ter odporna na tekočine, preprosta za transport, istočasno pa je enostavna za vzdrževanje, saj je narejena iz kakovostnih materialov, kljub temu pa lahko v primeru večjih zrn in hude nevihte pride do poškodb vozila. Smiselno pa je tudi investirati v zavarovanje proti naravnim nesrečam, saj je sicer lahko popravilo vozila po toči izjemno drag postopek. 

Naložba v zavarovanje proti toči

Avtomobilska zavarovanja proti toči so pametna naložba in popularna izbira, saj niso vključena v osnovno zavarovanje. Zavarovanj, ki bi bila namenjena samo proti toči ni, vendar pa je toča ponavadi vključena v avtomobilsko kasko ali delno kasko zavarovanje proti naravnim nesrečam. Popravila vozil zaradi posledic toče lahko stanejo tudi več kot 1000 evrov, še dražja pa so, če led uniči tudi vetrobransko steklo, zato je naložba v zavarovanje pametna odločitev.

Kako ukrepati, če vas toča ujame med vožnjo?

Če vas toča ujame med vožnjo, se nikar ne ustavljajte v tunelih, predorih ali podvozih, saj je takšno ravnanje smrtno nevarno in prepovedano. Za nepravilno ustavljanje ter hojo po avtocesti grozijo visoke kazni in kazenske točke, še hujša kot kazen pa je velika verjetnost prometne nesreče. Ko vas med vožnjo ujame toča, je najbolj pomembno, da vozilo ustavite varno in na za to primernem mestu.

Če vam toča poškoduje avtomobil
Prijavite škodo na spletni strani ali pa poškodovano vozilo pripeljite neposredno na Porsche Ptujska Cesta, na Ptujsko cesto 150, saj lahko škodo zaradi toče prijavite tudi tam. Skupaj bomo uredili vse potrebne formalnosti in vam popravili poškodovano vozilo.

Informacije in kontakti za prijavo škode na avtomobilu
Za informacije o popravilu poškodovanih vozil se lahko obrnete na g. Uroša Poslončca

 

Uroš
Poslončec

Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.