SERVISNE NOVICE
24.11.2017

Porsche Group Card - 42 EUR koriščenje dobroimetja

Ob servisni akciji smo naložili uporabnikom kartice Porsche Group Card dobroimetje v višini 42 EUR, katerega lahko porabite za nakup izdelkov v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net!
Koriscenje PGC Bonus Porsche card Audi VW SEAT Škoda

Dobrodošli imetniki kartice Porsche Group Card!
Izkoristite vaše dobroimetje v višini 42 eur* - ob naročilu doplačate le majhno razliko!

V spletni trgovini shop.porscheinterauto.net smo za vas oblikovali Porsche Group Card pakete izbranih izdelkov, za lažje unovčenje vašega dobroimetja. POZOR: vaše dobroimetje na PGC kartici lahko koristite le še do 31. 12. 2017, zato pohitite z naročilom.

NAROČILO IZDELKOV:
Lahko izbirate med več kot 3.000 izdelki - prepričani smo, da boste našli pravo ponudbo tudi za vas! Obiščite shop.porscheinterauto.net in unovčite svoj bonus!

- Izberete paket ali izdelek in doplačate le minimalno razliko,
- Izdelke pošljemo po pošti na vaš naslov ali jih prevzamete v naših Porsche poslovalnicah.

IMATE DODATNA VPRAŠANJA?
V koliko imate dodatna vprašanja pri koriščenju vašega bonusa, lahko kontaktirate našega sodelavca Andraža Laziča, ki vam bo pomagal in svetoval ob naročilu, pokličite ga na tel.: 01 58 25 310 ali pošljite sporočilo na andraz.lazic@porsche.si.

* Ob servisni akciji vašega vozila smo vam naložili dobroimetje v višini 42 EUR, katerega lahko porabite tudi za nakup paketov za nego vašega vozila ali izdelkov za vas v naši spletni trgovini.