SERVISNE NOVICE
29.11.2017

SEAT Card ugodnosti

SEAT Card darilo, SEAT Card ugodnosti, SEAT Card dobroimetje
SEAT Card ugodnosti

Dobrodošli imetniki kartice SEAT Card

Ob servisni akciji smo izbranim strankam naložili dobroimetje v višini 42 EUR, katerega lahko porabijo za nakup izdelkov v naši spletni trgovini shop.porscheinterauto.net. Minimalni znesek naročila mora znašati 43 €. Pred nakupom koristite popust z vpisom številke, ki je napisana na vaši SEAT Card kartici zadaj na desni strani spodaj.

Radi bi vas opozorili, da lahko vaše dobroimetje koristite najkasneje do 31.12.2017. Ne odlašajte, koristite že danes, ker po 31. decembru vam ta znesek žal zapade. Naš nasvet: ker se bližajo tudi trije dobri možje (Miklavž, dedek Mraz in Božiček) lahko dobroimetje koristite v naši spletni trgovini za nakup SEAT daril za vaše najbljižje.

Preverite veliko izbiro daril in izdelkov - KLIKNITE TUKAJ!

V spletni trgovini smo za vas oblikovali Porsche Group Card oz. SEAT Card pakete izbranih izdelkov, za lažje unovčenje vašega dobroimetja. Izberete paket ali različne izdelke in doplačate le minimalno razliko. Izdelke pošljemo po pošti na vaš naslov brez obiska poslovalnice.

Za dodatna vprašanja in naročilo nam lahko pišete na e-mail naslov andraz.lazic@porsche.si ali nas pokličete na telefonsko številko 01 58 25 310.

Želimo vam prijetne praznike v imenu celotne ekipe Porsche Inter Auto.