NASVETI
30.09.2020

Ste obtičali kje na cesti in potrebujete pomoč?

Asistenca Porsche Slovenija je za vas na vsakem koraku.
Asistenčni center Porsche Slovenija

POMOČ NA CESTI je potrebna, k z avtom obtičimo nekje, od koder ga sami ne moremo pripeljati do servisa ali domov. Asistenca Porsche Slovenija vam je na voljo 24/7, vse dni v letu, povsod v Evropi in vam lahko pomaga v različnih situacijah. 

Morda se vam je zgodila okvara vozila in potrebujete le ponoven vžig, menjavo akumulatorja? Asistenca bo za vas poskrbela v najkrajšem času in bo na licu mesta poskrbela, da boste s svojim vozilom lahko čim prej nadaljevali pot. Prav tako pa so tu za vas v primeru hujših nesreč ali manjših poškodb, ko je vozilo nevozno. V takšnem primeru bodo avto pripeljali do najbližjega pooblaščenega servisa. 

  • Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
  • Asistenca Porsche Slovenija - Seat: 080 19 40
  • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
  • Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
  • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

V kolikor je prišlo do škodnega primera prijavite škodni dogodek v roku treh dni od njegovega nastanka. Prijava škode za komitente Porsche zavarovanje, Allianz zavarovanje, Triglav in Sava zavarovalnico je mogoča pri Porsche Inter Auto, kjer bodo za celoten škodni primer poskrbeli od prve minute. Obisk zavarovalnice tako ni potreben, saj so njihovo pogodbeno cenilno mesto. To pomeni, da lahko pri njih uredite odškodninski zahtevek, prepustite cenilcu da oceni nastalo škodo in prepustite vozilo strokovnjakom za popravilo poškodovanih vozil