chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Vas zanima ponudba novih in rabljenih vozil Škoda Superb v naših poslovalnicah?
21.08.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Vas zanima ponudba novih in rabljenih vozil Škoda Superb v naših poslovalnicah?

Največja ponudba rabljenih vozil v Sloveniji!

Škoda Superb

Škoda Superb

Izjemne prostorske dimenzije, inovativni asistenčni sistemi za varnost, okolje in udobje, zmogljivi agregati, ki izpolnjujejo zahteve izpušnega normativa EU 6 ter za Škodo značilne 'simply clever' rešitve pomikajo Škodinega paradnega konja v zgornji del srednjega avtomobilskega razreda.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Na kratko – novi Superb je najboljša Škoda vseh časov, zato lahko znamka Škoda z aktualno, tretjo generacijo tega modela nadaljuje zgodbo o uspehu svoje najvišje modelske serije. Do danes je bilo prodanih že več kot 700.000 primerkov modela Škoda Superb prve in druge generacije.

Preveri zalogo rabljenih vozil Škoda Superb pri Porsche Ptujska Cesta:


Preveri zalogo novih vozil Škoda Superb pri Porsche Maribor:

 

Škoda Superb s svojim novim dizajnom kaže čustveno moč znamke in hkrati razburljivi oblikovni slog. Sprednji del avtomobila odraža moč in samozavest. Markantna mreža hladilnika, ostro začrtani žarometi in nizko segajoča arhitektura sprednjega dela vozila prav vsi poudarjajo večji učinek širine. Pokrov motornega prostora ima odločno poudarjene obrise, velika kolesa in markantni koloteki pa poudarjajo ekskluzivni videz.

Prostornost novega Superba je odlična. Vozniku in sovozniku je na voljo odlično odmerjena komolčna širina. Prostornost zadnjega dela je s 157 mm prostora za kolena prav kraljevska. To je skoraj dvakrat toliko kot pri naslednjem najboljšem tekmecu. Na voljo je 980 mm prostora za glavo, česar ne nudi noben drug model v segmentu. Brez konkurence v segmentu je tudi prostornost prtljažnika, ki meri kar 625 litrov.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

Matija
Šulek

Pozicija
Mobilna številka:
Faks:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.