chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Kam lahko odpeljem svojega Seat-a na SEAT servis?
01.08.2021
SERVISNE NOVICE

Kam lahko odpeljem svojega Seat-a na SEAT servis?

Pri Porsche Inter Auto poskrbimo za optimalno pripravljenost vašega Seat-a, kar je bistveno za zanesljivo in varno vožnjo ter za mirno raziskovanje novih poti!

SEAT SERVIS

SEAT SERVIS: Privoščite vašemu Seat-u le najboljše in ga odpeljite na SEAT SERVIS na kar 2 lokacijI po Sloveniji: SEAT SERVIS LJUBLJANA ali SEAT SERVIS MARIBOR– kar vam je najbližje! Porsche Inter Auto vam ponuja 2 vrhunska pooblaščena servisa Seat po Sloveniji - Porsche Verovškova ter Porsche Ptujska cesta, ki vas ne bosta razočarala. Na pooblaščenem servisu SEAT bodo naši serviserji poskrbeli za najboljšo formo vašega jeklenega konjička, ki vam bo na ta način še dolgo zanesljivo služil.

Redni servis SEAT oziroma menjava olja SEAT vsako leto poskrbi za redno vzdrževanje vašega vozila, nasprotno pa veliki servis SEAT, ki se ne opravlja vsako leto, pomeni nekoliko večji poseg v avtomobil.

KONTAKT: Za rezervacijo servisnega termina nas pokličite na 041 392 204! Z veseljem vam bomo svetovali!

Kakšne so prednosti servisiranja na pooblaščenem servisu?

Prva izstopajoča prednost je nedvomno 2-letna garancija na delo menjave olja kot tudi na originalne dele. Ob rednem servisu pri Porsche Inter Auto ohranite tudi asistenco SEAT. S storitvijo imenovano Asistenca Porsche Slovenija – SEAT vam z veseljem in brezskrbno nudimo profesionalno in kakovostno pomoč na cesti v primeru okvare ali nezgode. Za vas je pomoč na voljo 365 dni v letu, tudi ponoči in po vsej Sloveniji ter po celotni Evropi.

Poleg tega vam pooblaščeni servis SEAT zagotavlja najkvalitetnejše storitve, saj imajo naši serviserji leta izkušenj, kar jim omogoča natančno poznavanje vozil Seat. Naši serviserji uporabljajo le najnovejša orodja ter so neprestano povezani z matično tovarno, kar jim omogoča razrešitev vseh težav. Z veseljem vam bodo prisluhnili in vam zagotovili varno in zanesljivo vozilo na SEAT servisu! (1)

Image

Kaj se zamenja pri malem servisu SEAT?

  • profesionalno motorno olje
  • originalni oljni filter Seat
  • delo menjave olja
  • test akumulatorja
  • asistenca Porsche Slovenija Seat
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele


Menjava olja SEAT ali redni servis SEAT

Redni servis SEAT v prvi vrsti poskrbi za menjavo olja ter oljnega filtra. Preveri se tudi vse filtre, ki se jih zamenja po potrebi. Servis Seat se tako opravi v razmeroma kratkem času, traja nekje do 30minut.

Redno servisiranje vašega Seata je potrebno nekje na vsakih 15.000 kilometrov oziroma enkrat letno, saj olje v veliki meri izgubi svoje prvotne lastnosti, kar lahko v primeru prepozne menjave vpliva na mehanske poškodbe motorja zaradi slabega podmazovanja. Na kakovost olja vpliva tudi način in povprečna dolžina vožnje. Redno menjavanje olja je tako bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila brez dodatnih nepotrebnih stroškov.

Image

Ugodna menjava olja SEAT


Za še ugodnejši servis, pa smo za vsa vozila Seat, starejša od 4 let, pripravili ugodne servisne pakete Vedno Vredno, s katerimi boste močno privarčevali. Za pripravo ponudbe pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Image

Kaj vključuje veliki servis SEAT?

  • originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
  •  vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine
  •  2-letna garancija na delo in material
  • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija


Veliki servis SEAT je nekoliko večji poseg v vaše vozilo, ki zajema menjavo zobatega jermena, napenjalcev jermena in vodne črpalke. Menjava zobatega jermena SEAT je izjemno pomemben servis, saj se zobati jermen nenehno sooča z velikimi napori in opravlja izjemno težko delo, posledično pa je zelo obremenjen. Za pravilno delovanje avtomobila je tako nujno, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena, saj lahko poškodovani jermen povzroči resne poškodbe motorja. (2)

Kako poteka menjava zobatega jermena SEAT?

Postopek menjave zobatega jermena najprej vključuje servisni pregled, kjer se določi vse potrebno za zamenjavo, potem pa strokovnjak opravi menjavo zobatega jermena, ki vključuje originalni zobati jermen, črpalko hladilne tekočine, in garnituro zobatega jermena.

Kdaj veliki servis SEAT?

Za vsa vozila SEAT boste našli natančen podatek za menjavo zobatega jermena v servisni knjižici vašega SEAT avta. Največkrat se veliki servis opravlja med 100 in 200 tisoč kilometri, odvisno od starosti zobatega jermena. Za čim boljšo zanesljivost vašega SEAT-a, se čimprej naročite na servisni pregled, kjer bodo naši usposobljeni strokovnjaki preverili stanje vašega zobatega jermena.

Image

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Ptujska cesta


Porsche Verovškova

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.