chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ptujska cesta Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ptujska cesta najdete tukaj.

  1. Novice
  2. SERVIS AUDI MARIBOR
12.04.2021
SERVISNE NOVICE

SERVIS AUDI MARIBOR

AUDI SERVIS MARIBOR: Pripeljite svoje Audija v poslovalnice Porsche Ptujska cesta in si zagotovite prvovrstno oskrbo vašega vozila Audi.

Servis Audi

AUDI SERVIS MARIBOR: Ker se zavedamo, da je avto prej kot luksuz postal potreba, vam za njegovo varno uporabo, daljšo življenjsko dobo ter navsezadnje ohranjanje vrednosti ponujamo kvaliteten avtoservis, ki bo vaše vozilo ohranjal v najboljši formi.

  • Kvalitetna tehnična podpora
  • Garancija na nadomestne dele
  • Natančno predpisani postopki

Pooblaščeni servis Maribor

V pooblaščenem servisu Porsche Ptujska cesta vedno poskrbimo za strankino prijetno počutje. Naše osebje je korektno, prijazno ter spoštljivo. Ker sta naši osrednji vrednosti zaupanje in kakovost, si želimo stranko vedno poslušati ter ji ponuditi kakovostno razlago popravil. Sodobni avtomobili so namreč vedno bolj kompleksni, kar pomeni da njihovo vzdrževanje zahteva vedno zahtevnejša znanja. Pooblaščeni servis pozna do potankosti vaše vozilo ter ustrezne protokole vzdrževanja s tem pa zagotavlja večjo varnost na cesti vas in vaših sopotnikov.

Avtoservis Maribor

Vabimo vas, da nas obiščete ter se tako na lastne oči prepričate, da nam je vaš avtomobil vredno zaupati.

KONTAKT: Za rezervacijo termina ali več informacij nas obiščite v naši poslovalnici AUDI Porsche Ptujska cesta na Ptujski cesti 150 ali pa nas pokličite na tel. št.: (02) 450 26 60.

Audi servis cena

Razumemo, da stroški servisiranja s starostjo naraščajo, zato vam ponujamo ugodne pakete Audi Vedno vredno, ki zajemajo vse najpogostejše storitve po nižji ceni: vse od malega servisa (menjava olja ter oljnih filtrov) pa do velikega servisa (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine), menjava zavornih ploščic in nazadnje tudi servis blažilnikov (amortizerjev).

Poslovalnica Porsche Ptujska cesta

Podjetje Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ptujska cesta je eden izmed glavnih avtocentrov v Mariboru in med drugim prodaja tudi vozila znamke Audi,  eno izmed najbolj priljubljenih znamk v Sloveniji. Z dopolnitvijo servisa za vozila znamke SEAT je vizija pri Porsche Ptujska cesta povsem jasna: skupaj s hčerinsko poslovalnico Porsche Maribor želijo postati največji in najbolj prepoznaven avtocenter na Štajerskem – kot trgovec in servisni center vozil VWAudiSEAT in Škoda – ter strankam zagotoviti vrhunsko prodajno in servisno izkušnjo.

Ker je redni servis avtomobila bistven za njegovo dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti vozila, preverite še menjava olja in oljnega filtra!

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.